Meteen naar de inhoud
Home » Robert Rep

Robert Rep

Robert Rep

Ik ben Robert Rep, 56 jaar, ondernemer, getrouwd en vader van 3 zonen.

Ik zit bij de PVV omdat dit de politieke partij is die in Nederland de echte problemen durft te benoemen en wil aanpakken.
Problemen zoals migratie, de Klimaathysterie en de Brusselse Dictatuur.
Ook ben ik van mening dat Nederland genoeg heeft geleden onder de huidige kabinetsformaties.
Als lijsttrekker van de PVV Westerwolde wil ik mij inzetten voor de veiligheid en leefbaarheid binnen onze mooie gemeente.
Veiligheid en leefbaarheid die zwaar onder druk zijn komen te staan door o.a. de aanwezigheid van het grootste aanmeld- en vertrekcentrum van Nederland, gevestigd binnen onze gemeentegrenzen.

Veiligheid:
Dorpen die gebukt gaan onder de overlast, veroorzaakt door de aanwezigheid van een AZC en inwoners die  moeten accepteren dat allerlei vormen van criminaliteit, zoals inbraak, diefstal, bedreiging en intimidatie,  veroorzaakt door bewoners van AZC’s dagelijks voorkomen. Dat moet afgelopen zijn!

Leefbaarheid: 
Mijn streven is om voor alle inwoners van onze gemeente een veilig en gezond leefklimaat te creëren.
We proberen dit te bereiken door voldoende politie inzet en lik op stuk beleid toe te passen.
Plus inspraak en zeggenschap van inwoners te vergroten. Zij dreigen steeds minder inspraak te krijgen bij belangrijke besluiten over bijvoorbeeld een nieuwe woonwijk of een windmolenpark in de buurt.
Dus ben ik tegen de vernieuwde omgevingswet waarin burgerparticipatie steeds minder een rol van betekenis gaat spelen en de macht van het bevoegd gezag steeds grotere vormen aan neemt.
Daarom is mijn motto: de politiek is er voor de burger en niet andersom!

Klimaat en duurzaamheidshysterie:  
Waar de inwoners van onze gemeente moeten betalen voor de hype van politici en duurzaamheidslobbyisten. En de wijze waarop de gemeente Westerwolde wordt volgebouwd met landschapsvervuilende gesubsidieerde windmolen- en zonneparken, waardoor kostbare landbouwgrond verloren gaat.

DAAROM TIJD VOOR VERANDERING, GENOEG IS GENOEG!

  STEM 16 MAART PVV WESTERWOLDE.